Konijndeskundige en Konijndeskundig Consultancy

Konijndeskundige en Konijndeskundig Consultancy. Konijnen zijn één van de meest gehouden huisdieren in Nederland en toch zijn konijnen de minste begrepen dieren en ook niet de meest gemakkelijke dieren om te houden. Het zijn complexe dieren en om goed voor ze te kunnen zorgen is het belangrijk te begrijpen wat konijnen nodig hebben en waarom.
Wat kan u verwachten als u konijnen gaat houden?, Wat is belangrijk om rekening mee te houden? Een goede voorbereiding is ook in dit geval, het halve werk. Ik kan u begeleiden van aankoop tot huisvesting en zo zorgen dat uw konijnen en uzelf met plezier samen leven.

Deskundig advies voor Huisvesting

Op de pagina Huisvesting vind je al veel tips en advies over hoe starten bij het ontwerpen van de huisvesting.
Houd daarbij rekening met de plek in je tuin, schaduw in je tuin, wind en beplanting.  Op de website van het LICG staat al heel veel informatie over het huisvesten van en zorgen voor Konijnen en andere dieren.  Op deze website kan u al heel veel informatie vinden.

Deskundig voedingadvies en verkoop van Speciaal voer en kruiden

Geef je konijnen alleen goede voeding en neem geen genoegen met minder. Een konijn in de natuur eet alleen natuurlijk voedsel, wat hij in het bos/ land vindt. U koopt goed voer, dat is wat konijnen verdienen. Ook de verzorging van konijnen van belangrijk. Weet wat u konijnen nodig hebben en samen passen we dit aan uw ritme/mogelijkheden.  Ik bied voer waarover is nagedacht. Kijk voor meer informatie hierover in de webshop

Konijndeskundig Consult =  € 17 voor een consult van 30 minuten.

Een consult kan telefonisch of live bij mij in de Konijnentuin in Echteld. Reken op een uurtje. Bel of stuur een app voor meer informatie
–> Koop je bij mij een konijn, ik fok van tijd tot tijd jonge Franse Hangoren, dan zit er een konijnenleven lang begeleiding en advies bij.