Wat kan ik voor u betekenen

Wat kan ik voor u betekenen?  Ik help u graag.
Welk konijn past het best bij u en uw situatie? konijnen koppelen, wat is nu een goede huisvesting?, welke voeding hebben mijn konijnen nodig? maar ook over (ongewenst) gedrag kunnen er vragen zijn.  Goede informatie is belangrijk en bepalend voor een lang konijnenleven plezier van uw konijnen. Het is het waard om te weten wat de mogelijkheden er zijn.

Er zijn in Nederland meerdere mensen actief op het gebied van Konijnenwelzijn. Onderling is er goed contact en er wordt veel informatie uitgewisseld. Konijnen zijn één van de meest gehouden huisdieren en toch zijn konijnen ook de dieren waar mensen helaas nog te vaak en te gemakkelijk over denken.
U bent niet de enige en zeker niet de eerste die serieus nadenkt over het houden van konijnen maar het niet goed kan vinden.  Ik help u daarom graag verder.

Dit kan ik voor u betekenen

FranseHangoren.nl

Wat kan ik voor u betekenen?
Stuur een bericht naar of bel met: 0622804061