Wat vinden klanten van fransehangoren.nl

Wat vinden Klanten van FranseHangoren.nl
Alle reviews bij elkaar omdat het soms wel fijn is te weten hoe anderen mijn hulp hebben ervaren. Ik houd dit graag transparant. Mijn adviezen zijn altijd gericht op de wensen en situatie van mijn klanten. Samen kijken we naar de mogelijkheden en vandaar bepalen we welke stappen nodig zijn om het einddoel te bereiken. U bepaalt zelf wat uw einddoel is en ik adviseer daar waar ik denk dat u betere keuzes kan maken.

Heeft u al gebruik gemaakt van mijn diensten? Dan waardeer ik het enorm als u een review zou willen schrijven.  Doet u dit via Google, dan verschijnt deze vanzelf online waardoor u ook  anderen helpt om betere keuzes te maken.

Bent u nu nieuwgierig geworden naar de ervaringen van anderen, of weet u niet zeker of mijn hulp u verder kan helpen?.. Stuur mij een bericht, dan maken we een afspraak voor een gratis eerste consult. Daarna kan u altijd beslissen hoe u verder wil gaan.
Lees eens op deze pagina en lees wat anderen u willen vertellen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

‘Een dikke week geleden hebben wij Bommel en Truffel opgehaald. Twee vrolijke en vriendelijke Franse Hangoren die nu al helemaal gewend zijn aan elkaar. We hebben vooraf en achteraf heel veel tips en begeleiding gekregen. Er is veel liefde voor deze dieren en met vragen kan je altijd bij haar terecht. Mocht je op zoek zijn naar een Franse Hangoor, twijfel niet en breng een bezoekje aan de Betuwe, je zal niet teleurgesteld zijn!’

Maartje, 11 augustus 2020

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ongeveer 3 weken terug hebben wij onze konijntjes Jacky en Bommel (zusjes) opgehaald bij Carrol.
Vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met Carrol werd er snel gereageerd en ze is erg betrokken. Toen we onze konijnen konden ophalen hebben wij gelijk veel informatie gekregen over de konijntjes. Je merkt ook aan de konijnen dat er veel liefde en aandacht aan besteed is.
De konijntjes zijn heel tam en komen ook af en toe lekker bij je knuffelen. Ze zijn ook heel nieuwsgierig en af toe ook een beetje ondeugend. We zijn heel tevreden en kunnen nu ook nog altijd met vragen terecht bij Carrol!

Marie-Paule, juli 2020

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij zijn superblij met onze Franse hangoren van Carrol. Ze hebben een heel lief karakter, zijn nieuwsgierig en erg aanhankelijk.
Met alle informatie van Carrol is de start bij ons thuis heel goed gegaan.

Anita, augustus 2019

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Afgelopen donderdagavond mochten we eindelijk Frans-Joseph ophalen .. de liefste en knapste bruinotter Franse hangoor.. In overleg met Carrol-Joan is hij daar op dinsdag bij haar dierenarts al gecastreerd.
Zodat ze hem eerst een paar dagen goed in de gaten kon houden alvorens hij met ons mee mocht.
Heel leuk dat iemand zoveel tijd en interesse in haar hobby stopt en deze graag wil delen ..
Frans-Joseph blijkt een gezellig lief knuffelkonijn te zijn .. het was het ritje naar de Betuwe meer dan waard :))

Natasja Verberne, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ondertussen alweer 3 weken geleden dat we onze franse hangoren, Fox & Sienna (broer en zus) ophaalden. En het tripje vanuit België naar Echteld was méér dan de moeite waard! Carrol, die met hart en ziel voor haar diertjes zorgt, heeft ons meer dan voldoende raad en advies gegeven. En dit met zó veel enthousiasme! DANKJEWEL Carrol voor de 2 supermooie knuffel-‘beren’ die ongelooflijk aanhankelijk en kerngezond zijn!

Heidi de Hondt, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als je een Franse Hangoor wil moet je hier zijn . Heb James (foto) nu 4 dagen en hij voelt zich al helemaal thuis . Dat komt zeker ook door de zorg en aandacht die er aan vooraf gegaan is .. veel contact geweest met fransehangoren.nl . Altijd tijd om te antwoorden en vragen te beantwoorden .. kennis en humor zeker ook aanwezig !.. heel
blij met James en hoe het gegaan is .. aan te bevelen !!

José Timmerman, febr. 2019
wat vinden klanten van fransehangoren.nl nelle

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 dagen geleden Benjamin opgehaald. Hij is superlief en voelt zich al helemaal op zijn gemak. Bij het ophalen veel informatie gehad en ook alle mogelijkheid om vragen te stellen via de app toen we eenmaal thuis waren. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en je ziet dat de Franse hangoren goed gesocialiseerd zijn.

Natascha Brands, aug 2019

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ontzettend blij met onze rammen! En wat was het prettig tijdens het aftellen (�) contact te houden, en kundig geadviseerd te worden. Alleen maar lof! Prachtige lieve konijntjes opgehaald die het meer dan goed hebben gehad de eerste weken, wat een gerust gevoel geeft.

Marloes Wemmers, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Twee jaar geleden hebben we bij Carrol twee prachtige rammen gekocht. Met veel enthousiasme en kennis vertelde ze over dit bijzondere ras. Ook nadat we de fh hadden opgehaald kon ik om advies vragen. Ook haar website ziet er overzichtelijk en up-to-date uit, complimenten!

Monique Mulders, 2016

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vandaag Gijs en Vera opgehaald bij Carrol-Joan. Eerst koffie en thee gedronken, daarna nog de nodige informatie gekregen. Even bij de andere dieren geweest, zien er allemaal goed verzorgd uit. Konijnen, kippen en eenden, een gezellige boel. Uiteindelijke Gijs en Vera in de reisbench, en rustig naar huis gereden. Los gelaten in hun nieuwe verblijf, en lekker op onderzoek uit. Binnen de kortste keren aan het eten en drinken. De keutels volgden al snel. We zijn erg blij met dit leuke span. Carrol-Joan, Bedankt voor de goede zorgen en service.

Erik en Bea van den heuvel, aug. 2019

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Geweldige locatie, grote, net onderhouden rennen met overdekte binnenplaats. De service is zeer vriendelijk en vooral het enthousiasme spatte er af! Op iedere vraag kreeg ik zeer uitgebreid antwoord en de passie van het fokken spat er vanaf.  Erg belangrijk voor mij was vooral het meedenken, tips met koppelen en de nazorg (lees, interesse na aanschaf en zeer snel reageren op vragen etc)

In het kort:
2 fransoosjes aangeschaft, laten castreren en mijn huidige voedster ook bij dezelfde arts laten helpen. Zeer tevreden met de gastvrijheid, service en zeker een aanbeveling voor anderen!!!…

Bart Jonas,, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb bij Carrol een ram van één jaar oud gehaald. Dit met oog op mijn voedster die ik opnieuw wilde koppelen. Goed met haar overlegd van tevoren omdat ik niet wist of de koppeling wel zou lukken. Haar ram was net gecastreerd en mijn voedster niet altijd de vriendelijkste.
De koppeling lukte helaas, idd niet. Ik mocht de ram terug brengen, kreeg mijn betaling terug en enige weken later kreeg ik een berichtje van haar dat ze benaderd was door iemand die voor zijn driejarige ram een nieuw thuis zocht. Dankzij haar heb ik contact kunnen leggen met deze meneer en deze koppeling lukte wel!
Resultaat: ik heb weer een prachtig koppel die heel blij zijn met elkaar en de ram die ik in eerste instantie via Carrol had , is weer terug op zijn vertrouwde plek waar er meer dan goed voor hem wordt gezorgd!
Op de vraag ‘wat vinden klanten van FranseHangoren.nl? kan ik alleen maar zeggen dat het heel fijn is verlopen en ik erg blij ben met het eindresultaat!

Ria Bosman, nov 2018
Wat vinden klanten van fransehangoren.nl lila

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Op zaterdag 18 augustus hebben we MAX, onze mignon gekleurde Franse hangoor, mogen ophalen bij Carrol-Joan. De donderdag daarvoor is MAX, op ons verzoek, gecastreerd. Dit hebben we Carrol-Joan laten verzorgen, ze heeft goede connecties met Peter Klaver. MAX is inmiddels ruim 3,5 kilo en groeit als kool. De begeleiding en de tips die we vooraf al kregen hebben ons enorm geholpen met het bouwen van de “Konijnenvilla”.
Ook het koppelen met ons 7 jaar oude konijntje werd via telefoon en App geweldig begeleid. Laatst nog spontaan een App ontvangen waarin Carrol-Joan informeerde hoe het met de Fransoosjes ging, zo leuk.
Als de tijd daar is en we weer een Fransoosjes willen aanschaffen dan zullen we zeker weer een beroep doen op de kennis en hartelijkheid van Carrol-Joan. Zoveel passie voor dieren, geweldig.

Yvonne en Ed Geurts, aug 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een paar weken terug hebben wij onze zwartotter hangoor Bob opgehaald, wat een heerlijk beest! Toen we hem ophaalden was hij al erg mak, maar we hebben hem inmiddels al veel tammer gekregen. De eerste week at hij al zonder schroom uit mijn hand en liet hij zich aaien, inmiddels komt hij regelmatig op ons af voor een aai of wat lekkers. Carol voorzag ons van de beste adviezen en is lekker nuchter. Ze geeft echt om haar beestjes die lekker door haar tuin rondhuppelen. Een echte dierenvriend, die ook na de aankoop contact blijft houden.

Annelies Hardeman, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vandaag een mooie lieve franse hangoor opgehaald. Goed geadviseerd en blij naar huis

Mechteld te Hennepe, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De eigenaresse heeft enorm veel kennis over dit ras en deelt dat graag. Ook als je de konijntjes eenmaal thuis hebt mag je haar dag en nacht om raad vragen!

Brigitte van Londen, sept 2018

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Via Carrol twee lieve Franse Hangoortjes gekregen (herplaatsing), zij is zo begaan met de diertjes en je kunt haar altijd om raad vragen, super!

Carla de Boer, nov 2018