Fokkerij gericht op konijnenwelzijn.

onze fokkerij is anders dan anders nestjeKleinschalige fokkerij gericht op Konijnenwelzijn. Omdat ik het welzijn van konijnen belangrijk vind en de fokkerij in Nederland beter kan, zet ik mij al jaren in voor meer kennis en kunde bij konijnenfokkers en ook mensen die er voor kiezen een keer een nestje te hebben zijn fokkers en vallen onder de Wet Houden van Dieren.
Fokken met dieren doe je niet zomaar, fokken doe je met je volle verstand en dat begint bij de juiste kennis. Ik ben ervan overtuigd dat fokken in Nederland naar een hoger niveau kan en dat dit zorgt voor betere kwaliteit en bewustwording en daarmee een beter dierenwelzijn.
Ik fok met zorg en bied een uitstekende socialisatie aan de lampreien. Iedere nieuwe eigenaar krijgt een konijntje wat gemakkelijk te hanteren is, gewend aan handen en eet uit de hand.
Ik ben lid van hangorenfokkersclub en kleindierenvereniging.

Otter-Fransehangoren, Mignon en Lilac

Ik fok otter-Franshangoren in verschillende kleuren.
Otter- Fransehangoren zijn Fransehangoren met een speciale ‘otter tekening’. Deze tekening is genetisch bepaald en kan in diverse dek-kleuren voorkomen. Vandaar dat ik spreek van bruin-, blauw-, Lilac- of zwart-otter.   Ook komt er soms een Fox uit… de dekkleur is dan geheel verdreven en is er alleen wit te zien op bepaalde plekken. In dit geval spreken we van ‘zilvervos’ of fox.  Naast deze otter Fransehangoren fok ik ook met de effen kleuren; lilac en mignon.

Nieuwe nesten in 2022. 

   onze fokkerij is anders dan anders nestje

Ervaringen van anderen

Ben je geinteresseerd en wil je meer weten over mij en de fokkerij?
Bel of app mij gerust. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar. Wil je lezen wat de ervaringen zijn van anderen die hier geweest zijn, advies hebben gevraagd of een koppel konijnen hebben gekocht?
Lees de resensies

Advies nodig ?

Heeft u advies nodig of misschien wat meer begeleiding bij aankoop, koppelen, verzorging of huisvesting
Dat kan via een consult.  Vooraf spreken we een moment af dat u de tijd heeft voor een consult (chat of bijv. telefonisch)
U betaalt €17,= per 30 minuten en altijd minimaal € 17,=